Flink: Brand


Brand Design

Hoe sterk is jouw merk?

Flink ontwerpt merken. Er is geen merk zonder design, maar goed design ontstaat alleen vanuit een sterk merk! 

Sterke merken hebben een heldere, inspirerende identiteit als basis: het is een belangrijk kenmerk van succesvolle bedrijven vandaag. Merken worden nog altijd gemaakt voor en door mensen. Een sterk merk is daarom ook de drijvende kracht van bedrijfscultuur, innovatie en business development. Is jouw merk sterk genoeg om deze rol op zich te nemen?


Om deze vraag te beantwoorden hebben wij ons eigen model en werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze wordt telkens aangepast op de situatie van het merk. Er is geen truc die werkt voor iedereen. We starten altijd met een vrijblijvend gesprek waarin we onze werkwijze uitleggen en waar de klant zijn vraag kan toelichten. Na dit gesprek kunnen we bepalen wat de beste aanpak voor jouw merk zal zijn. 

Uiteraard heeft niet elke opdracht een diepgravende strategie nodig, soms is het heel duidelijk waar het merk voor staat. Je kunt bij Flink ook altijd terecht voor individuele design opdrachten voor communicatie, packaging en ruimtes.

Bij Flink werken we niet op specifieke markten en/of alleen op BtoB of BtoC klanten: we houden van onze diversiteit in klanten, groot en klein. Het houdt ons fris en het werken met al deze verschillende merken geeft ons veel inspiratie. En zoals gezegd is er geen trukendoos, maar de magie zit dan misschien toch in onze design stijl: we ontwerpen altijd in functie van het merk, maar onze liefde voor eenvoud en esthetiek is duidelijk zichtbaar in onze designs. Een stijl die verrassend goed werkt over markten en merken heen.

Onze services: positionerings- en communicatiestrategie, naamgeving, logo & identiteit, webdesign, POS & packaging design en het design van ruimtes en routing.

Lees meer