Flink: Brand


Brand Design

Hoe sterk is jouw merk?

Flink ontwerpt merken. Er is geen merk zonder design, maar goed design ontstaat alleen vanuit een sterk merk! 

Sterke merken hebben een heldere, inspirerende identiteit als basis. Alleen dan kan het merk de drijvende kracht van bedrijfscultuur, innovatie en business development zijn. Is jouw merk sterk genoeg om deze rol op zich te nemen?


Om deze vraag te beantwoorden hebben wij onze eigen werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze is totaal afhankelijk van de situatie van het merk. Er is geen truc die werkt voor iedereen. We starten altijd met een vrijblijvend gesprek waarin we onze werkwijze uitleggen en de briefing bespreken. Na dit gesprek kunnen we bepalen wat de beste aanpak zal zijn. 

Uiteraard heeft niet elke opdracht een diepgravende strategie nodig, soms is het heel duidelijk waar het merk voor staat. Je kunt bij Flink ook altijd terecht voor diverse brand design opdrachten zoals logo & huisstijlen, websites, advertenties, brochures & catalogi en andere communicatiemiddelen.

Bij Flink werken we niet op specifieke markten en/of alleen op BtoB of BtoC klanten: we houden van onze diversiteit in klanten, groot en klein. Het houdt ons fris en het werken met al deze verschillende merken geeft ons veel inspiratie. En zoals gezegd is er geen trukendoos, maar de magie zit dan misschien toch in onze design stijl: we ontwerpen altijd in functie van het merk, maar onze liefde voor eenvoud en esthetiek is duidelijk zichtbaar in onze designs. Een stijl die verrassend goed werkt over markten en merken heen.

Onze brand design services: strategisch merkadvies, communicatiestrategie, naamgeving, logo & huisstijlen, webdesign, advertenties, brochures & catalogi en overige communicatiemiddelen.

Lees meer