Flink: Brand


Brand Design

Hoe sterk is jouw merk?

Er is geen merk zonder design, maar goed design ontstaat alleen vanuit een sterk merk! 

Een sterk merk inpireert medewerkers, trekt klanten aan en legt de basis voor innovatie en business development. Is jouw merk sterk genoeg om deze rol op zich te nemen?


Om deze vraag te beantwoorden hebben wij ons eigen model en aanpak ontwikkeld. Deze aanpak is afhankelijk van de situatie van het merk. Er is geen truc die werkt voor iedereen. We starten altijd met een vrijblijvend gesprek waarin we onze werkwijze uitleggen en de briefing bespreken. 

Naast merkstrategie kun je bij Flink ook altijd terecht voor individuele brand design opdrachten zoals logo & huisstijlen, websites, advertenties, brochures & catalogi en andere communicatiemiddelen.

We werken niet op specifieke markten en/of alleen op BtoB of BtoC klanten: we houden van onze diversiteit in klanten, groot en klein. Het houdt ons fris en het werken met al deze verschillende merken geeft ons veel inspiratie. En zoals gezegd is er geen trukendoos, maar de magie zit dan misschien toch in onze designstijl: we ontwerpen altijd in functie van het merk, maar onze liefde voor eenvoud en esthetiek is duidelijk zichtbaar in onze designs! 

Onze brand design services: positionering- en communicatiestrategie, naamgeving, logo & huisstijlen, webdesign, advertenties, brochures & catalogi en overige communicatiemiddelen.

Lees meer