Over Flink

Over Flink
  • Design makes you see things differently.

Wij geloven in de kracht van design. De impact van een mooie huisstijl of een aantrekkelijk packaging design heeft iedereen al eens ervaren, maar design is overal en niet alle design oplossingen zijn even zichtbaar!

Soms moet design een concept duidelijk maken, soms moet het een gevoel veranderen, soms moet het een productieproces verbeteren, soms moet design mensen in beweging zetten... met behulp van design kun je ideeën visualiseren en diverse problemen oplossen.

In essentie is de taak van de designer complexe informatie te vertalen naar een eenvoudig en begrijpbaar concept, altijd met het oog op de gebruiker. Het is een continue zoektocht tussen ideale vorm, esthetiek en praktische haalbaarheid. Het zijn niet alleen designers die daar goed in zijn, het is altijd een teamwork van visuele, technische en commerciële denkers met talent voor customer insight. Daarom werken we met een divers team van creatieve denkers en een netwerk van specialisten die ons helpen onze ideeën te verwezenlijken. 

Ons uitgangspunt is altijd het merk: vanuit een sterke identiteit ontwerpen we creatieve huisstijlen en communicatiemiddelen, maar gaan we ook verder dan puur het grafische met het ontwerpen van producten, verpakkingen en het design van ruimtes en wayfinding.

We werken niet op specifieke markten en/of alleen op BtoB of BtoC klanten: we houden van onze diversiteit in klanten, groot en klein. Het houdt ons fris en het werken met al deze verschillende merken geeft ons veel inspiratie. We ontwerpen altijd in functie van het merk, maar onze liefde voor eenvoud en esthetiek is duidelijk zichtbaar in onze designs! 


Wil je weten wat Flink voor jouw merk kan doen, neem dan contact met ons op via +32 (0)3 227 06 53 of mail naar info@flink.be
Onze services: positionerings- en communicatiestrategie, naamgeving, logo & huisstijlen, webdesign en digital experiences, brochures en andere communicatiemiddelen, packaging design en het design van ruimtes en wayfinding.