Ruimtes

Branded spaces.

Bedrijven, instellingen en organisaties laten vaak de mooiste kantoren en ruimtes inrichten maar denken daarbij vooral in interieur oplossingen. Heel vaak stopt het merkverhaal bij de voordeur met het logo op de gevel. Een gemiste kans, ook als je niet veel klanten en leveranciers ontvangt. De medewerkers zijn tenslotte de belangrijkste brand ambassadors en zouden elke dag een positieve ervaring rond het merk moeten ervaren! Er is geen enorme investering voor nodig, een kleine ingreep kan al een groot verschil maken in merkbeleving.


Daarnaast werken wij ook graag op branded spaces zoals beursstanden, showrooms, etalages of pop-up events. Ze bieden een unieke interactie met merken die blijvende herinneringen achterlaten. Soms in een corporate sfeer, soms in een meer fun of artistieke stijl.

Design kan ook zeer functioneel en efficiënt zijn om het gedrag of de ervaring van mensen te beïnvloeden in publieke ruimtes, denk aan donkere parkings waar mensen zich snel onveilig voelen, het stoppen van misbruik en vandalisme van ruimtes of wanneer we mensen willen motiveren om een specifieke route te volgen.

Heb je ook een ruimte die een design oplossing nodig heeft? Neem dan contact met ons op via info@flink.be of bel +32 3 227 06 53 en vraag naar Lenny of Jean.

Our services: branded office spaces, beursstanden, showrooms, shop-in-shops, thema etalages, pop-up shop concepten, publieke ruimtes en wayfinding design.

Lees meer