Flink I Design Consultancy


Consultancy

Innovation by design.

Veel bedrijven hebben al ontdekt dat design een belangrijke bijdrage kan leveren aan hun succes. Brits onderzoek wijst uit dat voor elke pond die bedrijven investeren in design, de nettowinst groeit met vier pond. Maar je hoeft geen bedrijf als Apple te zijn om je voordeel te doen met goed design! Het is ook niet altijd nodig een radicale innovatie te bedenken om beter te presteren. Vaak zit de winst juist in kleinere, slimme aanpassingen, die kunnen leiden naar grotere doorbraken. Design als strategie beperkt zich niet ...


tot een aantrekkelijke vorm van een product. Het brengt een nieuwe vorm van creativiteit in je bedrijf, een andere manier van denken en werken. Deze manier van werken begint met een diep inzicht in klanten en hun behoeften. Dit inzicht levert vernieuwende oplossingen die samen met goed design het verschil kunnen maken. Het zijn niet alleen talentvolle designers die je daarvoor nodig hebt, maar het vereist een team van creatieve denkers met talent voor commercie, consumer insight en design.

We specialiseren ons in brand driven design solutions voor KMO's. Dat wil zeggen dat het merk de inspiratie, richtlijn en filter is voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën. Op basis van onze analyse werken we een praktijkgericht advies uit en helpen we je de eerste stappen te zetten naar een organisatie waarin design centraal staat.

Heb je zelf al de nodige plannen gemaakt, maar niet de juiste mensen om hier invulling aan te geven? We kunnen je ook helpen met de het vinden van de juiste mensen of tijdelijke teams om mee te werken aan jouw project.

Wil je weten hoe je met design innovatie kan stimuleren in jouw bedrijf? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek via info@flink.be of +32 3 227 06 53 en vraag naar Lenny of Jean.

Lees meer