Over Flink

Over Flink
  • Design makes you see things differently.

Wij geloven in de kracht van design. Een goed ontworpen identity of packaging design creëert (zelf)vertrouwen, aantrekkingskracht en neemt mensen mee in de brand story.

Maar design is overal en niet alle design oplossingen zijn even zichtbaar! Soms moet design een concept duidelijk maken, soms moet het een ervaring veranderen of een productieproces verbeteren, soms moet design mensen in beweging zetten... met behulp van design kun je ideeën visualiseren en diverse problemen oplossen.

In essentie is de taak van de designer complexe informatie te vertalen naar een eenvoudig en aantrekkelijk concept, altijd met het oog op de gebruiker. Het is een continue zoektocht tussen de juiste functie, ideale vorm, esthetiek en praktische haalbaarheid. Het zijn niet alleen designers die daar goed in zijn, het is altijd een teamwork van visuele, technische en commerciële denkers met talent voor customer insight.

Ons uitgangspunt is altijd het merk: vanuit een sterke identiteit ontwerpen we creatieve huisstijlen en communicatiemiddelen, maar gaan we ook verder dan puur het grafische met het ontwerpen van producten, verpakkingen en het design van ruimtes en wayfinding.

We houden van een diversiteit in klanten, groot en klein. Het houdt ons fris en het werken met al deze verschillende merken geeft ons veel inspiratie. We ontwerpen altijd in functie van het merk, maar onze liefde voor eenvoud en esthetiek is duidelijk zichtbaar in onze designs! 


Wil je weten wat Flink voor jouw merk kan doen, neem dan contact met ons op via +32 (0)3 227 06 53 of mail naar info@flink.be
Onze services: positionerings- en communicatiestrategie, naamgeving, logo & huisstijlen, webdesign en digital experiences, brochures en andere communicatiemiddelen, packaging design en het design van ruimtes en wayfinding.

Flink deelt de visie van Creative Fairplay.
Lees hier onze privacy statement