Flink I Spatial design


Ruimtes

Branded spaces.

Bedrijven, instellingen en organisaties laten vaak de mooiste kantoren en ruimtes inrichten maar denken daarbij vooral in interieur oplossingen. Heel vaak stopt het merkverhaal bij de voordeur met het logo op de gevel en een document dat alleen leeft in de hoofden van het management. Een gemiste kans!


Een inspirerende en uitdagende bedrijfscultuur is de motor van productiviteit en innovatie. Maar als geen enkele medewerker de visie en het verhaal achter het merk kent, kan het moeilijk in de praktijk gebracht worden. Goed design kan hierbij het verschil maken. 

We werken op diverse branded spaces zoals kantoren, beursstanden, showrooms, etalages of pop-up events. Je kunt o.a. met (digitale) installaties, bedrukte wanden en licht unieke interacties creëren die motiveren en mensen echt in beweging zetten. 

Design kan ook zeer functioneel en efficiënt zijn om het gedrag of de ervaring van mensen te beïnvloeden in publieke ruimtes, denk aan donkere parkings waar mensen zich snel onveilig voelen, het stoppen van  vandalisme in ruimtes of wanneer we mensen willen motiveren om een specifieke route te volgen.

Heb je ook een ruimte die een design oplossing nodig heeft? Neem dan contact met ons op via info@flink.be of bel +32 3 227 06 53.

Onze services: strategie en concept voor branded office spaces, beursstanden, installaties, showrooms, shop-in-shops, thema etalages, pop-up shop concepten, publieke ruimtes en wayfinding design.

Lees meer