Flamant webshop design


Online shop

Online shop.

De e-shop is ondertussen een erg belangrijke omzet generator geworden voor retailers. De digitale consument is niet meer weg te denken en koopt steeds gemakkelijker en groter online. Natuurlijk zijn er verschillende manieren om deze nieuwe consument te bedienen, waar de e-shop er één van is.

Flamant heeft met de jaren een zeer sterk merk gebouwd en het was aan ons om dit merkgevoel te vertalen naar een nieuwe, additionele merkervaring: de e-shop. Het idee voor de homepage was om een moodboard te creëren van banners, zoals ook elk interieur styling project begint met een moodboard. Als elke banner met stijl wordt ontworpen, resulteert dit in een aantrekkelijk moodboard voor styling en dus een aantrekkelijke ‘Etalage’! De productpagina’s zijn voorzien van een groot venster om te inspireren en te verleiden, de individuele producten staan in een sober canvas, zodat ze optimaal tot hun recht komen.

De site werd gebouwd op het Magento platform, wat van zichzelf al zeer goede eigenschappen heeft voor het exploiteren van een e-shop, zoals goede voorzieningen voor SEO optimalisatie, beproefde sales en marketing tools en een gebruiksvriendelijke CMS. Flamant kan de shop volledig zelf beheren, van het managen van het aanbod tot het creëren en implementeren van de banners. Omdat vele shops op het Magento platform worden gebouwd is het een uitdaging om de shop er niet te laten uitzien als een Magento shop, zoals vele anderen wel doen. Een job waarin we geslaagd zijn denken we.

www.flamantshop.com