#Identiteit & #webdesign voor MAB


Een nieuwe piste

Een nieuwe piste.

De afkorting MAB staat voor Milieutechniek, Afvalwatertechniek en Bodemsanering, de specialisaties waar het bedrijf ooit mee begonnen is. De laatste jaren is MAB zich steeds meer gaan toeleggen op sportinfrastructuur, waar de eerste 3 kennisgebieden ook zeer relevant zijn. Deze ontwikkeling en de inmiddels gedateerde huisstijl waren reden voor een update!

We wilden de stevigheid van het logo bewaren, maar er een moderne toets aan geven. Het nieuwe logo design is geïnspireerd op de lijnen en markeringen van sportvelden en parkeerterreinen. Het zijn veel voorkomende projecten voor MAB en zorgen daardoor automatisch voor een stuk herkenning van de werkzaamheden. De lijnen geven bovendien ook een dynamiek aan het logo die past bij de geest van het bedrijf.

Elk werkveld kreeg zijn eigen kleuraccent, maar als hoofdkleur werd gekozen voor het terracotta rood. Het nieuwe logo is een opvallende verschijning die goed werkt in verschillende toepassingen, zoals op de website, die ook een volledig nieuwe structuur en design kreeg.