ABOUT

De kracht van slim design

Bij Flink geloven we in de kracht van design.

Een goed ontworpen merk of pakket maakt het verschil: het creëert vertrouwen, vertrouwen en zorgt voor effectieve communicatie.

Ons kleine team van creatieve professionals is gespecialiseerd in brand identity design, packaging design en design van branded spaces (POS, kantoorruimtes, beurzen, etc). We zijn gepassioneerd om bedrijven te helpen hun merken naar een hoger niveau te tillen door middel van mooi en effectief ontwerp. Onze missie is om uw merk tot leven te brengen en te laten opvallen in een drukke markt.

We streven ernaar nauw samen te werken met onze klanten om hun unieke behoeften en doelen te begrijpen. Ons team kiest voor een gezamenlijke aanpak en combineert onze ontwerpexpertise met uw kennis van uw bedrijf en branche om een ​​ontwerp te creëren dat echt resoneert met uw doelgroep.

We zijn trots op onze pragmatische en resultaatgerichte manier van werken, onze aandacht voor detail en onze toewijding om ontwerpoplossingen te leveren die echte resultaten opleveren.

Of u nu een nieuw product lanceert, een bestaand merk opfrist of een consistente visuele identiteit wilt creëren voor uw productassortiment, wij hebben de expertise en creativiteit om uw visie tot leven te brengen.

Bij Flink werken we niet op specifieke markten – werken met verschillende klanten inspireert ons en houdt ons fris! We creëren altijd een stijl die past bij het merk, maar onze liefde voor eenvoud en esthetiek komt terug in al ons werk.

Tot onze vaardigheden behoren ook interieurontwerp voor diverse branded spaces, zoals kantoren, beursstands, showrooms, POS-materialen, etalages en pop-up events.

Wilt u weten wat Flink voor uw merk kan betekenen, neem dan contact met ons op via +32 (0)3 227 06 53 of stuur een e-mail naar info @flink.be

 

Onze diensten omvatten:

Merkontwerp: Merkonderzoek en -analyse / Merknaamgeving en tagline-ontwikkeling / Merkstrategie en -positionering / Merkboodschap en stem / Merkidentiteitsontwikkeling / Logo-ontwerp / Art direction / Creatie van merkactiva (zoals visitekaartjes, briefhoofden, etc.) / Ontwikkeling visuele stijlgids

Verpakkingsontwerp: Onderzoek en analyse van verpakkingen / Verpakking & labelontwerp / Point-of-sale materialen / Displays voor productmerchandising / Herontwerp of vernieuwing van verpakkingen / Mockups en prototyping van verpakkingen

Ontwerp van ruimten: branding van kantoorruimte / branding van verkooppunten / ontwerp van vakbeurzen / ontwerp van productdisplays / shop-in-shop-ontwerp

Flink ondersteunt Creative Fairplay
Lees onze privacyverklaring

This site is registered on wpml.org as a development site.