Spaces
CLOSE

Branded spaces

Bedrijven hebben vaak de mooiste kantoor ruimtes maar denken bij het inrichten ervan vooral in efficiënte en aantrekkelijke interieur oplossingen. Heel vaak stopt het merkverhaal bij de voordeur met het logo op de gevel… Een gemiste kans!

Een inspirerende en uitdagende bedrijfscultuur die door alle medewerkers echt beleefd wordt, is de motor van productiviteit en innovatie. Maar als geen enkele medewerker de visie en het verhaal achter het merk kent en het merkverhaal nergens visueel vertaald werd in het bedrijfsgebouw, kan het moeilijk in de praktijk gebracht worden.

Goed design kan hierbij het verschil maken.

We ontwikkelen concepten voor diverse branded spaces zoals kantoren, beursstanden, showrooms en natuurlijk ook voor retail (display, shop-instop,…). We vertalen de merkbelofte in een passend interieur- of POS concept en we maken die tastbaar en visueel aantrekkelijk. Zo creëren we unieke interacties die motiveren en mensen echt in beweging zetten.

Heb je ook een ruimte die een design oplossing nodig heeft? Neem dan contact met ons op via jean@flink.be of bel +32 3 227 06 53.

Onze services: branded office space concepten, beursstanden, shop-in-shops, POS en display concepten en wayfinding design.

This site is registered on wpml.org as a development site.