Brands
CLOSE

Hoe sterk is jouw merk?

Er is geen merk zonder design, maar goed design ontstaat alleen vanuit een sterk merk! Een sterk merk inspireert. Ze kan mensen motiveren, enthousiasmeren en de aanjager zijn voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en producten. Is jouw merk sterk genoeg om deze rol op zich te nemen?

Om deze vraag te beantwoorden hebben wij ons eigen model en aanpak ontwikkeld. In deze aanpak gaan we op zoek naar de merkessentie en wat de brandstory moet zijn. Deze aanpak is altijd op maat van het merk. Er is geen truc die werkt voor iedereen!

Wanneer de merkstrategie er staat, moet het merk altijd blijven verrassen. Dat is misschien wel net zo moeilijk als het definiëren van het merk! Creativiteit en innovatie liggen aan de basis van merken die relevant blijven. We werken op nieuwe ideeën in brand design en maken geen verschil tussen on- en offline communicatie. Creativiteit in design is ons uitgangspunt.

Wil je weten wat Flink voor jouw merk kan doen, neem dan contact met ons op via +32 (0)3 227 06 53 of mail naar info@flink.be

Onze brand design services: positionerings- en communicatiestrategie, naamgeving, logo & huisstijlen, webdesign en digital experiences, brochures en andere communicatiemiddelen, packaging design en het design van ruimtes.

This site is registered on wpml.org as a development site.