Flink I Webdesign: een website heeft goed design nodig.


Web Design

Your website needs good design.

'Form follows function' is het beroemde principe dat de basis vormt van het in de jaren 30 ontstane modernisme. De ideale vorm is een gevolg van de functie. Niet iedereen kon zich erin vinden. Het betekende immers dat een functie van een gebouw maar één ideale vorm zou kennen. Dodelijk voor de creativiteit!

Form follows function is nog steeds een relevant thema in de designwereld. Webdesign is een voorbeeld hiervan. Met de komst van template webdesigns, die de 'ideale' vorm van websites voorstellen, lijken veel websites tegenwoordig op elkaar. Erg functioneel en efficiënt, maar is het ook de juiste oplossing voor jouw merk?

Ons doel is altijd om een website te maken die uniek en onderscheidend is, net als je merk moet zijn. Ja, we kunnen een template gebruiken, maar het heeft nog steeds creativiteit en een goed design nodig! 

Onze services: van kleine & eenvoudige webprojecten tot op maat gemaakte online experiences, van concept & design tot webdevelopment. 

​​Wil je weten wat Flink voor jouw webproject kan doen? Neem dan contact met ons op via info@flink.be of bel ons op +32-3 227 06 53.

Lees meer