SAINTE CATHETINE.Welkom op 'Le Vismet'
CLOSE

Welkom op 'Le Vismet'

Het bruisende Sainte Catherine is zonder twijfel een van de hotspots in Brussel. Op een steenworp van de Grote Markt en met de trendy Dansaertstraat als buur, is de vroegere ’Vismet’ vandaag een geslaagde mix tussen pittoreske historiek en nieuwe vibes.

In opdracht van de organisatie ‘Bruxelles Port de Mer’ — die zorgt voor de promotie van de vismarkt en het Sint-Katelijneplein— gaven we de buurt een nieuwe visuele identiteit én een website. Ooit was het vandaag zo hippe ‘Sainte Cath’ de haven en vismarkt van Brussel en ook nu is de buurt gekend voor de vele visrestaurants. Dat was meteen het uitgangspunt van het logo en de identiteit met de roepnaam ‘St Cath’ en een collage van vissen als herkenbare elementen.
Op de website vind je alle info over de historiek en de evenementen die plaatsvinden in de wijk, maar het is ook een handige tool om hippe restaurantjes, bars en andere trekpleisters te ontdekken. Alles is makkelijk te beheren via een CMS, wat de tool perfect maakt om de Brusselse buurt te promoten.

Branding services Belgium
Branding services near me
Branding services Belgium
Branding services near me
This site is registered on wpml.org as a development site.