JULES DESTROOPER.The balancing act
CLOSE

The balancing act.

Jules Destrooper heeft een rijkdom aan historie en verhalen. Het merk wordt wereldwijd verkocht en haar iconische koekjes zoals de natuurboterwafel, Parijse wafel en het amandelbrood, zijn al vele malen gekopieerd, maar nooit geëvenaard.

Eén van de verhalen van Jules Destrooper is de passie voor smaken. Al jaren doet Jules Destrooper intensief research op dat vlak. De smaakcomponenten van de koekjes worden gedetailleerd ontleed en op complementariteit samengevoegd met bredere smaakgroepen. Zo ontstaan de meest spannende combinaties die toegepast kunnen worden in verrassende gerechten.

Om deze liefde voor food pairing onder de aandacht te brengen, ontwierp Flink een beursstand met de visualisatie van deze ‘balancing act’ van smaken. Het beeld is een samenspel van grafisch bewerkte beelden die samen een tafereel van smaken vormen die elkaar in balans proberen te houden. De ruimte en de opzet van de stand stond vast en binnen dit geheel ontwierpen we een fris interieur met warme, natuurlijke materialen. Als bonus op dit toch al leuke project werden we uitgenodigd om ook even te proeven van enkele food pairing ideeën…. mmmmmm… woaw!

1507298441_59d78c895b889.jpeg
Office space branding near me
Office space branding Belgium
Office space branding near me
This site is registered on wpml.org as a development site.